Дезинфекција на Општина Струмица

Дезинфекција на Општина Струмица

1260
0
АКЦИЈА

Триесетина вработени од сите сектори на  ЈКП”Комуналец” во Недела изврши дезинфекција на улиците од долниот дел на градот каде има колективни станбени објекти. Раководителот на одделението за јавна чистота Бранко Ѓеоргив изјави  дека дезинфекцијата ќе продолжи и во наредните денови, а паралелно ќе се дезинфицираат и котенјнерите.