Градскиот плоштад преполн на првиот ден од “Струмица Опен Фестивал“

Градскиот плоштад преполн на првиот ден од “Струмица Опен Фестивал“

1940
0
АКЦИЈА

Синоќа помина првата вечер од трите заврши концертни настани од овогодинешниот седми по ред “Струмица Опен Фестивал“. Градскиот плоштад “Гоце Делчев“ беше преполн со луѓе кои уживаа заедно со Тамара Тодевска, Владо Јаневски, Тони Цетински… По завршувањето на настанот, екипи од Јавното претријатие за комунални дејности “Комуналец“ излегоа на терен, извршија генерално машинско и рачно чистење на плоштадот и поширокотo централно градско подрачје.