Градот подготвен за овогодинешниот “Струмички Карневал„

Градот подготвен за овогодинешниот “Струмички Карневал„

1999
0
АКЦИЈА

Пред почетокот на  манифестацијата „Струмички Карневал“  екипи од Ј.П.К.Д. „Комуналец“ реализираат акции за уредување и расчистување на централниот дел од градот.  Уредување е извршено на сите пристапни улици до булеварите каде ќе продефилираат учесниците во овогодинешната карневалска поворка.