Градоначалникот Коста Јаневски: “Ги чистиме каналите во населените места во општина Струмица“

Градоначалникот Коста Јаневски: “Ги чистиме каналите во населените места во општина Струмица“

2394
0
АКЦИЈА


Ги чистиме каналите во населените места во општина Струмица. Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ дене…

Posted by Коста Јаневски on Mittwoch, 14. Februar 2018