Генерално чистење на просторот околу црквата „Св. Григориј Палама и Димитриј “

Генерално чистење на просторот околу црквата „Св. Григориј Палама и Димитриј “

1634
0
АКЦИЈА

Работната едница “Одделение за Комунална хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ денес, 1 ноември 2018 год, четврток, извршија чистење и отстранување на целиот биоразградлив, кабаст и друг вид на отпад на улица “Цар Самуил“, позади . Со потребната опрема се отстранува потешкиот смет да за просторот максимално да биде искористен.