Генерално чистење на просторот околу “Кванташки пазар“

Генерално чистење на просторот околу “Кванташки пазар“

1310
0
АКЦИЈА

Работната едница “Одделение за Комунална хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ денес, 22 јули 2019 год, понеделник, извршија чистење и отстранување на целиот биоразградлив, кабаст и друг вид на отпад на просторот околу “Кванташки пазар“.