Генерално чистење на поројот на улица “Крушевска Република“

Генерално чистење на поројот на улица “Крушевска Република“

1780
0
АКЦИЈА

Рачно и со механизација се врши генерално чистење на поројот од треви и разновиден отпад фрлен во него.Уште од раните утрински часови екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ го почнаа чистењето во долниот дел од поројот на улицата „Крушевска Република“ преку вадење на наносите од песок и чакал и разновиден отпад. ЈПКД “Комуналец“ апелира посебно до граѓаните кои живеат покрај поројот, својот отпад да не го фрлаат во него. истиот да го пријават на телефонски број 034 325 909 за истиот да биде подигнат.