Генерално чистење на населено место Просениково

Генерално чистење на населено место Просениково

1854
0
АКЦИЈА

Денес, 19.09.2018 година, среда екипи од одделението “Комунална Хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ излегоа на терен и извршија генерално чистење на населенотоместо Просениково.