Генерално чистење на “Кванташки пазар“

Генерално чистење на “Кванташки пазар“

1681
0
АКЦИЈА

Во текот на викендот, работни единици од одделенијата “Комунална хигиена“ и “Механизација“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец““ машински и рачно извршија генерално чистење, миење и дезинфекцирање на целиот простор на кој се наоѓа кванташкиот пазар.