Генерално чистење на градските гробишта

Генерално чистење на градските гробишта

1864
0
АКЦИЈА

Во текот на денешниот ден, започна акцијата за генерално чистење на градските гробишта од страна на екипи од одделението “Чистота“ при Јавното претпријатие за комунални дејностин“Комуналец“ Струмица.