Генерално чистење на бул. “Гоце Делчев“

Генерално чистење на бул. “Гоце Делчев“

1406
0
АКЦИЈА

Одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “КОМУНАЛЕЦ“ продолжија со акцијата на генерално чистење на булеварите и останатите собраќајници во градот. Се изврши рачно метење и собирање на отпадот на булевар “Гоце Делчев“. Тековно улиците се чистат секојдневно, чистотата на улиците е на задоволително ниво. Апелираме до граѓаните да бидат внимателни и да не фрлаат отпадоци.