Генерално чистење и уредување на дворниот простор ЈЗУ “Здравствен дом“ Струмица

Генерално чистење и уредување на дворниот простор ЈЗУ “Здравствен дом“ Струмица

1932
0
АКЦИЈА

Работни единици од одделенијата “Комуналба Хигиена“ и “Градско Зеленило“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ во текот на викендот извршија генерално чистење на дворниот простор во ЈЗУ “Здраствен Дом“ Струмица.


ЈПКД “Комуналец“ им стои на располагање на институциите во секое време, за со цел да имаме здрава и чиста животна средина