Генерално чистење и реконструкција на фонтаните во градот

Генерално чистење и реконструкција на фонтаните во градот

1379
0
АКЦИЈА

Работна единица од одделението “Водовод и канализација“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ извршија генерално чистење и реконструкција на фонтаните   на булеварите “Маршал Тито“ во склоп на годишната програма на активности во овој период.