Генерално чистење во Муртино

Генерално чистење во Муртино

38
0
АКЦИЈА

ЈПКД „ Комуналец „ Струмица подролжува со генералното чистење на населените места. Пред Празникот Ѓурговден беше генерално исчистен центарот на Мурино.  Воедно  апелираме до мештаните за совесно однесување се со цел да добиеме подобра животна средина која не опкружува.