Втор риболовен КУП “Водоча“ на вработените во ЈПКД “Комуналец“

Втор риболовен КУП “Водоча“ на вработените во ЈПКД “Комуналец“

2430
0
АКЦИЈА

28.05.2018 година, недела, деветнаесет вработени, и многумина други вработени во Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“, лубители на убавата природа, спортските активности и пријатното дружење, во организација на Основната синдикална организација се одржа вториот риболовен КУП “Водоча“. Третото  место го освои Васил Костов, второ пласиран беше Стефан Божинов, а првото место заслужено го понесе Митко Мерков. Од Синдикалната организација при ЈПКД “Комуналец“ се заблагодаруваат за подршката и беспрекорната организација од страна  на концесионерот на брана Водоча ДОО “Фиш Нет“, исто така изразуваат благодарност и до помагателите на риболовниот куп: ДОО “Сеча“, АД “Грозд“, Тобако “Ламар“ и “Цермат“ експозитура Струмица.