Во тек е шестото издание на Струмица Опен Фест

Во тек е шестото издание на Струмица Опен Фест

2110
0
АКЦИЈА

03.08.2017 беше отворено шестото по ред издание на Струмица Опен Фестивал. Од ЈПКД Комуналец соопштуваат дека екипи се нон стоп на терен се со цел за непрекинато одвивање на фестивалот и зачувување на хигиената во градот во текот на траењето на настаните.