Видео: Започна делењето на корпи за отпад во градот

Видео: Започна делењето на корпи за отпад во градот

1281
0
АКЦИЈА

Во 15 населени места поделени се 3.000, а од денеска почна распределбата на 5.500 садови за комунален отпад на домаќинствата во градот.