(ВИДЕО) Гостување во “Неделно Попладне”на ТВ канал “Вис” на преставници на проектот...

(ВИДЕО) Гостување во “Неделно Попладне”на ТВ канал “Вис” на преставници на проектот “Штеди вода, кажи ни како?”

2148
0
АКЦИЈА

Преставници од тимот кој работи на проектот “Штеди вода, кажи ни како?” во организација на ЈПКД ‘Комуналец” Струмица, гостуваа во емисијата “Неделно попладне” на ТВ канал “Вис”. Во разговорот се објаснија сите фази на проектот,текот на реализација и целта на истиот.