Акција на ЈПКД “Комуналец“ за уредување на тротоарите и паркингот кај улицата...

Акција на ЈПКД “Комуналец“ за уредување на тротоарите и паркингот кај улицата “Ѓуро Салај“

1966
0
АКЦИЈА

Денес, недела, 19-ти ноември, екипи од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД Комуналец Струмица, излегоа на терен и се изврши чистење на потегот на улицата “Ѓуро Салај“ околу спортската сала Парк, и се изврши порамнување на тротоарите и паркингот околу овој простор.