Акција за чистење на приодите и излезите од градот

Акција за чистење на приодите и излезите од градот

1544
0
АКЦИЈА

Екипи од Екипи од оделенијата „Комунална Хигиена“ и „Градско Зеленило“ при ЈПКД “Комуналец “денес работеа на локации на влезот и излезот на Струмица. Од фабриката „Еленица“ па се до влезот на градот се чистеа банкините на патот од високата трева, како и грмушките кои понекогаш им пречат на учесниците во сообраќајот.