Акција за чистење на депонии околу населените места

Акција за чистење на депонии околу населените места

249
0
АКЦИЈА

ЈПКД „ Комуналец“ во соработка со Општина Струмица започнува со акција за пролетно чистење на дивите депонии пред населените места. Почнуваме на влезот во Просениково а ќе чистиме и заедно со поддршка од сите разумни и добронамерни граѓани, ќе ја менуваме свеста за да имаме чиста Струмица и чисти села. Мора да ја подигнеме свеста кај сите наши граѓани за почиста и поубава животна средина.