Акција за пролетна заштита на дрвата

Акција за пролетна заштита на дрвата

1667
0
АКЦИЈА

Работната единица од одделението “Градско Зеленило“ при Јавното прептријатие за комунални дејности “Комуналец“ денес ги бојадисуваа дрвата со вар за заштита од штетници по целата должина на Булеварот „Ленинова“.