автори мислења од комуналец

комуналец

522 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Комуналец го подобрува водоснабдувањето на градот со нов вентил на главниот...

Денеска, по цели 40 години  се менува вентилот на главниот доводоен цевковод од браната Турија до филтер станицата, а кој го снабдува градот и...

Комуналец ги чисти улиците од наносите од поројните дождови

Екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска во акција за расчистување на градот од наносите од кал и песок што ги предизвикаа...