Чистење на јавни површини

Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД ,,Комуналец,, освен редовното собирање на смет, метење и чистење на улици и тротоари започна и со чистење на јавните површини кои се наогаат покрај тротоарите низ градот. Денес  околу Средното земјоделско училиште ,,Димитар Влахов,, се исчистија тротоарите  од трева и нискостеблести растенија. Сепак се апелира до сите  граѓани својот отпад […]