Е-Фактура

Почитувани добијте ја вашита сметка за вода, канализација и подигање на отпад по  електронска пошта.

Пополнете го формуларот подолу и отсега па натаму добивајте ја сметката за вода, канализација и подигање на отпад по пат на електронска пошта.

Со услугата е-фактура секогаш можете да бидете сигурни дека;

 

  • Сметката ќе ја добивате навремено.
  • Сметката нема да се изгуби на пат до Вашето поштенско сандаче.

 

Пријавувањето е едноставно и брзо, а со пополнување на овој формулар и испраќање на e-smetka@komunalec-strumica.com.mk  или со доставување до еден од петте центри за корисници  на ЈПКД „Комуналец„ Струмица станувате корисник на услугата е-фактура.

За превземање на формуларот за физички лица кликнете тука.

За превземање на формуларот за правни лица кликнете тука.