Вака несовесни граѓани фрлаат отпад

Вака несовесни граѓани фрлаат отпад

1411
0
АКЦИЈА

Наместо во контењерите кои се поставени во близина, отпадот го фрлиле на кружниот тек на булеварот “Гоце Делчев“. Како ЈПКД “Комуналец“ го осудуваме ваквиот чин, и апелираме за подигање на свеста кај граѓаните со ниска еколошка култура да бидат посовесни зашто тоа е во прилог на заштитата на животната средина, но, секако и ликот на градот.