Се врши машинско прскање на каналот на ул. “Крушевска Република”

Се врши машинско прскање на каналот на ул. “Крушевска Република”

3006
0
АКЦИЈА

Денес, 02.07.2018 година, понеделник, работна единица од одделението “Комунална Хииена“ врши уништување на тревата и коровот во поројот „Крушевска Република“, откако, истиот комплетно беше исчистен од разновидниот отпад во него. Искоренувањето се врши со тотален хербицид – препарат против сите видови трева и корови.