Сезонско хортикултурно уредување

Сезонско хортикултурно уредување

1539
0
АКЦИЈА

Во склоп на тековните активности на одделението “Градско Зеленило” при ЈПКД “Комуналец” се изврши хортикултурно уредување на дел од шеталиштето во Градскиот парк.