Саниран дефект, темелно миење на улиците

Саниран дефект, темелно миење на улиците

1622
0
АКЦИЈА

Дефектот на водоводна мрежа на пресекот на улиците “Елка Јанкова” и “Епаминонда Поп Андонов” е саниран уште истиот ден. Водоснабдувањето во овој дел од градот се одвива без прекин. Работни единици од одделението “Механизација“ при ЈПКД “Комуналец“, денес извршија темелно миење на асфалтот на истите улици.