Санирани дефекти на секундарната водоводна мрежа на ул.Епименонда

Санирани дефекти на секундарната водоводна мрежа на ул.Епименонда

1787
0
АКЦИЈА

Денес 31.07.2017 година се санирани два дефекти на секундарната приклучна водоводна мрежа на улица Епименонда Поп Николов бр.29 и бр.39. Екипа од оделот Водовод и канализација при ЈПКД Комуналец беа на терен, едниот дефект е саниран и вратен ви првобитната фаза, односно цементиран, а вториот дефект по самото пријавување во најкраток рок е саниран и пуштен во употреба.