Отворен нов Центар за корисници

Отворен нов Центар за корисници

1176
0
АКЦИЈА

Со цел за поголема ефикасност и побрз одговор на комуналните проблеми со кои се среќаваат граѓаните ЈПКД „Комуналец„ отвори телефонски број 13-110 кој работи  24  часа, а на кој сите граѓани можат да ги пријавуваат сите дефекти на водоводната и канализационата мрежа  како и проблемите од јавна чистоќа. На овој број можат да се јават и сите граѓани кои имат потреба од подигање на шут, градежен отпад, гранки од дрвја и друг цврст отпад.