Отворен нов “Центар за корисници и наплата„ на Старата Чаршија

Отворен нов “Центар за корисници и наплата„ на Старата Чаршија

2162
0
АКЦИЈА

Од утре, 06.03.2019 година, среда, започнува со работа новиот “Центар за корисници и наплата„ на Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец„ – Струмица за целосно подобрена организација за опслужување на поголем број корисници истовремено. Новиот наплатен пункт се наоѓа на Старата Чаршија со работно време: секој работен ден од 07:00 до 19:00 часот и сабота од 07:00 до 13:00 часот.