Нови есенски цвеќиња ќе го красат градот

Нови есенски цвеќиња ќе го красат градот

3079
0
АКЦИЈА

Екипите на секторот “Градско Зеленило“ при ЈПКД Комуналец започнаа со разубавување на зелените и цветни површини во централното градско  подрачје со засадување на есенскиот саден материјал. Првите цветни катчиња никнаа на градскиот плоштад Гоце Делчев, е денес хортикултурно се збогатија деловите околу палмите на булеварот „Маршал Тито“.