Кроење на градските дрвореди

Кроење на градските дрвореди

1579
0
АКЦИЈА

Деновиве, работната единица од “Одделението за управување и одржување на јавното зеленило“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ почна да работи на кроење на градските дрвореди на сите главни улици, при што се отстрануваат ниските гранки кои им пречат на минувачите и возилата. Се работи и на отстранување на стари и деградирани дрвја на повеќе локации во градот, дрвја кои претставуваат опасност за околината.