“Комуналец“ започна со акцијата за пролетно хортикултурно уредување на градот

“Комуналец“ започна со акцијата за пролетно хортикултурно уредување на градот

1793
0
АКЦИЈА

Организационата единица  паркови и зеленило при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работи на хортикултурно уредување на зелените површини во Струмица.


Денес се работеше на хортикултурното уредување на булеварот “Ленинова“. Од одделението  „Градско Зеленило“ велат дека ќе продолжат со уредување и на други локации во градот.