Известување

Известување

1680
0
АКЦИЈА

На 1 декември (недела) екипи од ЈПКД ,, Комуналец ,, Струмица во соработка со Општина Струмица, ке извршат есенско кроење на дрворедите кои се наоѓат на Булевар Маршал Тито (од Глобал до фонтаната на кружниот тек). Со цел на поуспешно и поефикасно завршување на акцијата се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 15 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време булеварот ке биде затворен за сообракај.