Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во населено место Костурино

Известување: Продолжува делењето канти за отпадоци во населено место Костурино

1434
0
АКЦИЈА

Во склоп на еколошката кампања “Еко Фронт“ во организација на Општина Струмица  и Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“, продолжуваат со акцијата на делење на канти за отпадоци за индивидуалните домаќинства. Ги известуваме граѓаните на населено место Костурино дека денес 09.08  акцијата ке се изврши кај нив.