Започна ЕКО-акцијата во организација на Општина Струмица и ЈПКД “Комуналец“

Започна ЕКО-акцијата во организација на Општина Струмица и ЈПКД “Комуналец“

2110
0
АКЦИЈА

Денес 06 декември, среда, 2017 година започна Еко-акција во организација на Општина Струмица и ЈПКД “Комуналец“ Струмица. Акцијата започна во населба Карпош и продолжува во сите населби на територијата на Општина Струмица. Со акцијата се врши машинско и  рачно метење на улиците и остранување на целиот смет.