„Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

„Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

1756
0
АКЦИЈА

Проследете го шестото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се зборува за справувањето со металниот отпад и негово рециклирање.


Ова е шесто од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=335209113720828&id=181268235279561