“Бизнис Лаб“ на ТВ Канал ВИС со репортажа од Прочистителната Станица –...

“Бизнис Лаб“ на ТВ Канал ВИС со репортажа од Прочистителната Станица – Струмица

1984
0
АКЦИЈА
Како функционира пречистителната станица во Струмица? Колку вода влегува и со каков квалитет излегува во локалниот речен слив?
Како оваа капитална инвестиција помага за заштита на животната средина и здравјето на луѓето?
 
Гледајте утревечер во емисијата Бизнис ЛАБ на ТВ Канал ВИС во 20 часот.