автори мислења од комуналец

комуналец

522 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Чистење на одводната атмосверска канализација во Муртино

Деновиве екипа од Водовод и канализација при ЈПКД ,,Комуналец,, со своја механизација и работници започна со чистење на одводниот атмосверски канал кој се наога...

Завршува акцијата за кроење на дрворедите низ  улица  ,, Ленинова ,,

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ дека во Недела 19 Јануари ја завршуват акцијата за кроење...

Чистење на базенот Аквариус

По повод Верскиот празник Водици кога се фрла крст во водата на базенот Аквариус,  екипа на  Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец започна со чистење...

Чистење на депонијата покрај патот за Валандово

Деновиве на излезот од Струмица за Валандово несовесни фирми и ѓрагани повторно направија мини депонија. И покрај поставувањето на табла за нефрлање на отпад...

Прослава на Св.Василиј во ЈПКД Комуналец – Струмица

Денеска по повод празникот Св Василиј во дворот на ЈПКД Комуналец - Струмица каде беа присутни сите вработени  се одржа свеченост на која на...

Кроење на дрвореди на улица Ленинова

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ денес продолжи со кроење на дрворедите низ Струмица. Акцијата се одвива низ  улица  ,, Ленинова,,...

Кроење на дрвореди на улица Ленинова

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ во Недела 9 Јануари  продолжуваат  со акцијата за кроење на...

Среќна Нова 2020 година

Вработените во ЈПКД Комуналец Струмица на сите граѓани им посакуваат Здравје, Среќа, Љубов во Новата 2020 Година https://www.facebook.com/komunalec.strumica/videos/1130833977308403/?notif_id=1577828588128616&notif_t=page_post_reaction

Повторно чистење на Каналот

По само десетина дена откако  работниците од  Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец го исчистија каналот на ул Крушевска Република се појави нов отпад...

Исчистена дива депонија

Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД “Комуналец по молба од сопственици на објекти околу позади старата зграда на Политекс денес рачно и со механизација ја...